pühapäev, 8. detsember 2013

Terviseblogijad

Tere kõik see pere ja ilusat 2.adventi!

Ilmselt saan ma end au ja uhkusega pidada üheks Eesti terviseblogijaks ja mis veel vahvam, et meid on tegelikult siia kogunenud juba päris mitu. See on super tore, kuna saab ju järeldada, et tervislikud eluviisid on muutumas üha olulisemaks. Ja kuidas saakski selline elustiil mitte meeldida, või mis?! Tekkimas vaikselt selline oma armas ringkond. Üks asi on rääkida enda vaimustusest sõprade/perega aga hoopis teine on seda teha inimestega, kes jagavad samasuurt ülevoolavat kirge trenni, toitumise ja enese arendamise üle.  Asja vürtsitab veel  kõikide välja kujunenud see miski "oma", mis teeb meid eriliseks.

Noored mõtlevad pead on ikka ühed head pead. Nimelt me Elariga tulime ideele korraldada üks vägev headest emotsioonidest, tervisest, rõõmust, põnevusest pakatav päev just meile, terviseblogijatele. Oleks ju päris tore saada üks päev kõik koos kokku, teha trenni ja lobiseda tundide viisi asjadest, mida me kõik ühiselt armastame ja naudime.

Siinkohal teeksingi lühidalt ja konkreetselt üleskutse kõikidele terviseblogijatele,


KAS TE OLEKSITE HUVITATUD SELLISEST ÄGEDAST ÜHISELT VEEDETUD PÄEVAST JA ÜRITUSEST?

12 kommentaari:

  1. mõte väga äge, oleks kindlasti tulemas kui aeg ja päev oleks sobilikud :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tore! Eesmärk oligi meil esialgu teada saada, et kas oleks huvi, huvi olemas siis saab edasi juba tegutsema hakata. :)

      Kustuta
  2. Mõte hea, oleneb vaid sellest, kus ja millal üritus toimuks.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. :) jee! Ajaliselt uue aasta alguses ja ilmselt Tartu oleks toimumispaigaks. Esialgu sellised ideed :)

      Kustuta
    2. Hei! Kui Tartus toimuks, siis oleksin kohal. :) Hea mõte!

      Kustuta
    3. Nii äge! Ma usun, et Tartu oleks parim variant ja nüüd kui huvi on ikka päris mitu inimest ülesse näidanud, siis on konkreetsema plaani paika panemine vaid aja küsimus :)

      Kustuta
    4. Tartu poolt olen mina ka kahe käega :)

      Kustuta
    5. Tundub kõige toredam variant ja ma ise hea meelega tuleks vahelduseks mujale ka :)

      Kustuta
  3. Minu jaoks on aasta algus veits problemaatiline, jaanuari teises pooles mind Eestis pole. Enne ja pärast seda sobib Tartu küll :)

    VastaKustuta
  4. Mis sellest mõttest on saanud? Kas areneb või on jäänud toppama?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks on jäänud toppama. Mul isiklikult on olnud nii kiired ajad seoses kooliga jne, aga mõte pole kuskile kadunud ja nüüd ehk kui pühad ja sessiperioodid läbi, elu stabiilsem, oleks ehk mõeldav see üritus ette võtta. Ma oleks väga väga huvitatud ja rõõmuga kohtuks kõikide teiste blogijatega.

      Kustuta