kolmapäev, 13. august 2014

Sügis, tere tulemast!

Sisse poeb igatsus jälle rütmi saada. Tahaks rutiini ja eesmärkide poole püüdlemist. Pea on jälle igasuguseid ideid ja salasoove, suuri ja väikseid nägemusi kuidas elu olema peaks, täis. Selline hullutav ettevõtmise tahe tekib. Kogu sellega kaasnev power tekitab mulle tunde, et ma olen kõik võimas..

Samas see tunne on mul igal sügisel, et vot nüüd alles hakkan tegutsema. Eks ma tegutsen ka. Motivatsioonirünnak missugune. Tänu sellele ilmselt on ilmselt mu iseloom tugevamaks muutunud ja siht silme eest ei kavatse kusagile kaduma hakata. Aga pean ausalt tunnistama, et eesmärgid on mul siiani jäänud ikka suuremaks kui tegelik teostus. Aasta on möödas, aga analüüsides palju neid tehtud! linnukesi kirja saan panna.. tahaks nagu rohkem uhkustada.

Teisalt ma mõtlen, et päris nutuses nullseisus ma ju ei kükita.
 

Ma olen parem kui ma olin eile. Enesekindlam, targem,
tugevam, sihikindlam, motiveeritum, edukam, hoolivam, teadlikum, armastavam.. kuni välja selleni, et ma olen õnnelikum kui eales. Selles sügise ja tegutsemise ootuses..

Ehk on just see hiigel suurelt unistamine viinud mind nende "väikeste" saavutusteni ja kui plaanid oleksid olnud väiksemad, poleks olnud hetke seisuga nii palju sellist, mille üle head meelt tunda. Leia ikka igas asjas see positiivne päiksekiir, Kiku!


Mul on täitsa igatsus sügise ja rutiini järgi. Aga ilmselt olen ma oma elu jube hästi planeerinud.. või siis planeerinud mitteplaneerimist. Planeerimata planeerimine. Läheb juba endalgi arusaamisega keeruliseks, haha. Ma olen seda suve võtnud rahulikult, puhates ja mitte liigselt millegi nimel vaeva nähes. 

Lihtsalt olnud. Söönud head sööki, tasakaalukalt ja tervislikult ka patustanud. Aitäh sulle kuum kuum suvi, et oled pannud nii mõndagi jäätist limpsima!


Olen teinud trenni enda lõbuks ja naudinguks. Lihtsalt nii kuidas tuju on olnud. Selline kvaliteetaja veetmine endaga. 
  Eks selle viimase isu tuleb juba loomupoolest mul ka, hehe.   Aga kuulatas enda keha ja sisemust, siis oli seda puhkust vaja. Vaja oli saada lahti stressist. Teadagi, et stress ei soodusta väga progressi ja ka kaalulangust, rääkimata et kurnab kogu mu elu.
Olen kogunud uusi teadmisi, motivatsiooni ja kindlamat plaani koostanud. Et saaks alustada jälle järjekindlalt ja paremana teed oma eesmärkide poole. 

Kuidagi suur tunne on, et elus on ees kohe kohe päris palju uut ja muutusi. Head vibratsioonid on ümber ringi. Kui ma päris ausalt ütlen, on mul elus neli suurt unistust, millest kaks on kohe kohe täitumas. Lihtsalt nii imeline ongi olla ja ükskord peab tulema elus korralik ülesmäge minek. Mul on tunne, et see aeg pole kaugel.

Sean need sammud sügisesse ja valmistan end vaimselt ette korralikuks tööks ja pingutuseks. Järjepidevaks võitlemiseks ning enesearendamiseks. Kui see laisem pool minus räägib, nii vahetevahel, siis ega mul on hea meel, et mul on veel natukene aega selleks oodatud rutiiniks. Haha, olen ikka paras tegelane ka vahel..

Ootusärevus on suur ja tore oleks jälle aina paremaks muutuda. Be better that you were yesterday!



Mõnusat suve lõppu!
Kiku





7 kommentaari:

  1. Ma ootan ka juba mõnes mõttes sügist, just sellepärast, et siis kaob see kaootiline elu ära ja tekib jälle mõnus rutiinne (trenni)rütm.

    PS! Daimi jäts tundub niinii isuäratav!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mõtlesin veel seda, et kui ootan sügist ja tegutsemist, siis ilmselt tähendab see suvel korralikku välja puhkamist :)

      Kustuta
  2. Jaa, mul on ka täpselt sama tunne praegu. Kerge ootusärevus on juba sügise ees ja tahaks asjalikuks jälle hakata ning mingit rutiini leida. Samas eks peab nautima ka veel suve seni kuniks seda on. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle meeldib, etminuga on ühes paadis teisigi. Ajaliku sügise nimel! :)

      Kustuta
  3. Armas Kristi, nii lahe on vaadata, et ma pole ainuke, kes oma trennisrutiinist unistab:) Just vahetult enne Sinu postituse lugemist võtsin lahti TYSKi lehe, et vaadata, kas sügisene tunniplaan on juba üles pandud, ja üllatus-üllatus oligi. Hakkasin juba plaane tegema, et mis trennides ja mis päeviti ma käima hakkan ja googeldasin juba uusi treenereid ka:) Kusjuures naljakas, et Sa seda mainid, aga minust käib ka igal sügisel see "uue alguse" tuhin üle ja kuidagi pealehakkamist jagub! Soovin et Sinu tee oma soovide elluviimiseks kulgeks ilma suuremate takistusteta ning tee tippu oleks mõnus! Olen mõtetes Sinuga, Sa oled nii tubli!:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Sulle ilusate soovide eest! Mul on nii tore kuulda, et jätkuvalt ollakse minuga :) See tekitab sooja hea tunde sisse ja soovin Sulle ka kõike sama, selleks "uueks alguseks" ! :)
      See on vist nii, et kes ootab esimest jaanuari, kes lihtsalt mingit muud teatud perioodi. Aga põhiliselt hea on see, et see tahtmise-tegustemise soov üldse tekib :)

      Kustuta
  4. www.bolavita,site Agen Casino Live Online Terpopuler di Indonesia Sepanjang Masa !

    Memberikan Bonus deposit sebesar 10% di deposit pertama !

    Bonus Cashback 5% - 10% Setiap Minggu !

    Dapat di Akses melalui Android & iOs , Aman dan Terpercaya

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    WeChat: BOLAVITA
    Line : cs_bolavita

    VastaKustuta