kolmapäev, 20. august 2014

Minu tassike teed

Mis ma siin ikka seda kummi venitan ja nagu kakuke paisun. Lõpetan selle tsillimise pulli mõneks ajaks ära ja nügin ennast läbi laiskuse ja mitte-midagi-tegemise jälle rajale tagasi. Ei jõua ma seda sügist enam oodata, haha, et alustada. Alustan KOHE, kohe eile.

Teazy hellitab 
Parampapaaa, mul on mõned uued mõnusad ettevõtmised käsil. Esiteks meil on Teazy teatoxi teega vastastikune sümpaatia tekkinud. Ma naudin nende teed mõnuga ja tundub,et ka minu blogi on nende tiimile meeltmööda. Väiksed kingitused ja koostöö, mulle see meeldib! Teazy pakkus mulle võimalust teha seekord läbi 28 päevane teatox ja why not! Mul polnud vaja pikalt mõeldagi, kas ja miks, ma teadsin et see teekuur sobib ideaalselt mu muud plaanidega kokku. Pluss ajastus selleks ei saanuks olla ka mitte täpsugi muul ajal parem, kui just nüüd! Niisiis on mul neli nädalat mõnusat teejoomist ees. Seekord on kasutegur kindlasti märkimisväärsem, sest trenn on jälle omakohal olemas ja jäätiste söömisele oli ka aeg lõpp teha.



Kuna mul on kerge Teazy vaimustus peal, siis mul on rõõmusõnumid ka teile, mu kõik armsad inimesed!
Esiteks kui te tahaksite ise, sedasi oma tassi sisse teha mõnusa tassikese teatoxi teed ja teil pole midagi selle vastu, et seda sutsu odavamalt endale soetada, siis mul on teile üks supersalajane kood pakkuda. Nimelt minu blogi lugejatel on võimalus siit tellides saada -10% allahindlust sisestades KOODI : toittrennkogemused .

Sellega veel kõik ei lõppe. Mulle meeldib küll ise jube palju lobiseda ja mõtteid lennutada. Aga ma naudin ka teie kommentaaride lugemist ja rõõmsalt vastan küsimustele. Mõtlesin, et äkki teil on pähe turgatanud ehk mõni vahva ja põnev küsimus, mis pole veel käsitlust leidnud aga mida sooviksite minult teada saada. Ja ma annaksin hea meelega nüüd avastardi nende tulistamiseks.
Tegelikult ega ma niisama ei palu teid ka, esiteks ma tahaksin mõned kirjud postitused kokku klopsida ägedamate küssade vastustest.. ja teiseks!!! -  ühelegi küsijale ma suu pihta lööma ei hakka vaid oma lemmikule ma annaksin võimaluse proovida ka 14 päevast Teazy teatoxi kuuri ( sisaldab 14. hommikuks teed ja ülepäeviti ehk 7. õhtuks teed).

Ootab katsetamist!
Ehk siis järgmised 28 päeva, kui minu enda kuur kestab, ootan teie osavõttu ja 15. septembril vaatame, kes need rõõmsad teepakikesed endale saab. Ja rebin ka teie küsitud küsimuste abil kardina eest.
Uurimist ja puurimist ootan ma vähemalt eesnime alt, nii selle blogipostituse alla kui ka blogibeebi Facebooki lehele. Jagamise ja like'mise kohustust ei ole, aga mida rohkem seda Facebookis teete, seda huvitavamaks asi kujuneb ehk.  Ärge üldse tagasi hoidke, mida kelmikamad küsimused, seda põnevam on minul ja hiljem ka teistel lugeda. Loodan tõesti teie aktiivsele osavõtule, mu kullatükikesed! 

Mina hakkan aga korralikke kokkuvõtteid tegema, mis iga nädalaselt minuga toimub. Et oleks näha kas ja palju järk-järgult paremaks muutub. Sest tegelikult teatox ei ole ainukene ettevõtmine millega ma alustasin. Miski oligi see, mis mind seda sügist ootama pani. Aga ma polnud nii kannatlik.. või mis kannatlik. Ma mõtlesin, et miks plaani edasi lükata, kui võin juba paar nädalat varem hakata tulemusi nägema.. Niisiis võtsin ette ka kolme kuu pikkuse ehk järgmiseks 12. nädalaks bikini body guide järgimise. Loodetavasti teeme mina, treening-ja toitumiskava ning teatox ühe vägeva koostöö tulemusena ilusama ja õnnelikuma minu. Nii jõulukingituseks, või pigem ikka igaks uueks päevaks, hehe.

Kiku

18 kommentaari:

  1. Mitu kg on võimalik 14 päevaga kaotafa?

    VastaKustuta
  2. Millal esimene jooksuvõistlus plaanis on? Sa jääd nii paljust heast ilma, tule ruttu võistlusradu avastama. ;)

    VastaKustuta
  3. Miks sa nii harva kirjutad? Lugesin hiljuti sinu varasemaid postitusi ja tekkis küsimus, miks sa ii kuvaks oled jäänud?

    VastaKustuta
  4. Kas nüüd on eesmärgiks bikiini fitnessi vormi saada?

    VastaKustuta
  5. Isegi see väike aeg mis me sinuga koos veetsime, tegi mulle selgeks, kui äge naine sa oled. Nii südamlik. Ja need nõrkused millest sa endapuhul räägid ei paista mitte kuskilt otsast välja. Tugev ja edukas. Küsimus sulle tibin, et tahtmine on suur, aga kuidas mina selle kõigega küll algust saaks teha ?! ;)

    VastaKustuta
  6. Mida sa täpsemalt ülikoolis õpid ja mis Su tulevikuplaanid on? :)

    VastaKustuta
  7. Kui palju on blogimine ja blogilugejate toetus sind aitanud eesmärkide saavutamiseni? Kui palju on tervislik eluviis muutnud sind?
    Palju edu edaspidiseks! :)

    VastaKustuta
  8. Lugesin, et sul oli vahepeal probleeme toitumisega, kas tunned, et oled nüüd saavutanud vajaliku tasakaalu ja rahu? Kas sa oled saavutanud selle eesmärgi mille poole sa pürgisid ja mis on järgmised suuremad saavutused mida tahad? :)

    VastaKustuta
  9. Hei, hei!

    Mis on su lemmik patusöök ja mis on kõige maitsvaim tervislik söök?

    Ma ei suuda patuna ära öelda pitsakioski pitsale või ahjupelmeenidele! Ja no parim tervsilik on looomulikult kõik, mis sisaldab shokolaadimaitselist proteiinipulbrit :D

    Päikest! Kelli

    VastaKustuta
  10. Tere!
    Teen ka palju trenni ja jälgin toitumist, kuid vahel kui asi käest läheb, siis on mul tihti selline tunne, et äkki ma ei suuda ennast enam kontrollida ja lähen kohutavalt paksuks. Kas sina tunned ka nii?

    VastaKustuta
  11. Viimasel ajal on palju läbi käinud enda defineerimine läbi kehakaalu. Kui ma õigesti Sinust aru olen saanud, siis tunnistasid ka ise, et oma "edukust" ja heaolu hindad läbi selle, mida numbrid kaalul ja mõõdulindil ütlevad - mida väiksemad numbrid, seda tublim Sa enda arvates oled olnud (paranda mind, kui millestki valesti aru olen saanud). Kui aga jätta kõik see suur kaaluteema, mis dikteerib Sinu elu, kõrvale siis, kes on Kristi Värik? Millise inimesena Sa ennast ise näed? Mis Sulle enda juures kõige rohkem meeldib ja mis natuke vähem? Palun unusta vastates igasugune väline kest ära, räägi ainult sellest, mis paikneb sügaval Sinu sees ja sellest inimesest, kes on Su tegelik Mina. :) Kõik inimesed pole ühtemoodi, kuid minu toitumishäireid on natuke leevenenud alates sellest ajast saadik, kui ma hakkasin enda sisse vaatama ja õppima ennast uuesti tundma. Tegema neid asju/tegevusi, mis mulle meeldisid, suhtlesin inimestega, kellega tõesti suhelda tahtsin (mitte ainult selle pärast, et olla see "lahe" inimene, kes kõigiga läbi saab) ning lihtsalt olema endaga...Nüüd tuli küsimuse asemel pikk romaan, aga sellele vaatamata saadan sulle paid ja loodan, et Sa võtad selle aja, et tundma õppida, kuivõrd lahe inimene Sa oled ning pole oluline, kas sa oled 40, 60 või 70 kg :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kas oleks võimalik, et Sa kirjutaksid mulle nime alt mulle emailile kristivarik@gmail.com?

      Kustuta
  12. Olles lugenud su postitusi (eriti neid viimasid) tunnen end sinu postitustest kuidagi väga ära. Just see kuidas sa defineerid ennast läbi kehakaalu ning teed tõusnud kaalunumbrist suure numbri. Sa pole ainus! :D Õnneks olen suutnud selle nüüd veidikene kontrolli alla saada, ka kord nädalas kindlal päeval kaalumine on aidanud vabaneda kinnisideest seoses kaalunumbriga ning üleüldse veidikene oma välimusega :P
    Küsimus aga selline, et on sul/ on olnud kaalumise ja üldse dieedi osas mingeid "kiikse"? Kuna ma ei oska seda küsimust hästi lahti sõnastada, siis toon näiteks mõne oma kiiksu mis "halvematel aegadel" (:D) on olnud: 1) enda VÄGA pidev kaalumine, isegi kui öösel ärkasin juhuslikult üles (vahel lausa mitu korda) siis läksin end ka ilmtingimata kaaluma. Muidugi ka hommikust õhtuni. 2) Alati kindlal kellaajal ärkamine, et noh.. kaaluks alati samal ajal :D Mu näited tulid nüüd küll ainult seoses konkreetse kaalunumbriga aga pean silmas kõiksugu dieedi, toitumise, trenniga seonduvaid väiksemaid ja suuremaid kiikse :)

    Aga igatahes, jõudu ja jaksu sellel teekonnal :)

    VastaKustuta
  13. Tere Kristi! Ma ei kommenteeri su postitust just võitmise pärast, aga olen ammu tahtnud küsida sinu nõu või soovitusi.Olen nüüd juba pikalt sinu blogi lugenud ja sulle igati kaasa elanud. Sa oled väga tubli, et üksinda sellise asja ette oled võtnud ja suudad jätkata. Mina olen püüdnud ka hakata rohkem tervislikumalt toituma ja trenni tegema. 2013.aasta talvel sai mulle selgeks, et nii enam edasi ei saa, ma elasin neljandal korrusel ja selleks ajaks kui olin korterisse jõudnud, oli mu selg higine. Ma tundsin, et mul on raske. Seega hakkasin esialgu iga päev pool tundi jalutamas käima, jätsin menüüst välja kõik magusa. Ja mul läks hästi, suutsin poole aastaga 10kg kaotada. Siis aga kaal enam langeda ei tahtnud, vaevlesin ja võtsin isegi mõned kilod juurde. Nüüd, selle aasta kevadel otsustasin, et võtan end taas käsile. Ma ei ole küll mingit kiiret edu saavutanud, aga siiani olen iga enda päevaga rahule jäänud. Suvel avastasin isegi, kui hea tunne on tossud jalga tõmmata ja jooksma minna. Aga mis nüüd minust. Tahtsin tegelikult pigem sinult küsida, et kuidas sa sellega hakkama saad? Mida sa teed, kui sul on tagasilangus, kuidas sa suudad end iga päev motiveerida? Minul isiklikult jääb puudu enesekindlusest, mul ei ole mingil hetkel enam endasse usku. Jah, ma olen lapsest saati olnud ülekaaluline ja tahtnud sellele lõppu teha, aga mingil hetkel see kõik lihtsalt ununeb ja ma ei pööra sellele tähelepanu. Ma oleksin väga tänulik, kui sa räägiksid, kuidas sina suudad sellega hakkama saada ja end iga päev motiveerida, sest mõnikord, kui kaal mitu nädalat seisab, ükskõik palju sa trenni teinud oled, on see nii masendav ja kogu seni ajani saavutatu nagu ei loekski midagi... tunne on nagu oleks nullis tagasi.

    VastaKustuta
  14. Tere!
    Tahaksin küsida sinu arvamust kohvi tarbimisest Teazytox kuuri ajal. Nimel kas hommikutee järgselt tunni või paari jooksul nn oma tavapärase hommikukohvi tarbimine võiks kuidagi vähendada või negatiivselt mõjutada TeazuTox'i kuuri mõju?

    VastaKustuta
  15. Natuke teistsugused küsimused :)
    Võid ka põhjendada oma valikut.
    Kas…
    Ott Lepland või Tanel Padar
    Simpsonid või Muumioru lood
    Madonna või Rihanna
    kevad või sügis
    õun või banaan
    teater või kino
    vaikne õhtu kodus või õhtu sõpradega väljas
    kingad või tossud
    hommik või õhtu
    Mini Cooper või Hummer
    Inglismaa või Hispaania
    kuld või hõbe
    maja või korter
    sinine või punane
    habe või vuntsid
    minevik või tulevik

    VastaKustuta
  16. www.bolavita,site Agen Casino Live Online Terpopuler di Indonesia Sepanjang Masa !

    Memberikan Bonus deposit sebesar 10% di deposit pertama !

    Bonus Cashback 5% - 10% Setiap Minggu !

    Dapat di Akses melalui Android & iOs , Aman dan Terpercaya

    Info selengkapnya hubungi :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    WeChat: BOLAVITA
    Line : cs_bolavita

    VastaKustuta