neljapäev, 10. juuli 2014

Teazy teatox

Suvi on absoluutselt kõige õigem aeg alustada tervislikumat eluviisi, kui keegi tahab teada millal see "homme alustan" võiks alata. Õues on mõnus liikuda ja kõikjalt saab head värsekt kraami süüa. Ma olen viimased nädalad toitunud just täpselt nii suvaliselt, et söönud kilode kaupa mureleid ja maasikaid, arbuusi ja vaarikaid.. ja loomulikult need nämmad salatid. Ja värsked soolakurgid! Muidugi on sisse lipsanud ka grilli ja jäätist. Aga kokkuvõttes on stressivaba ja toidust mitte ülemõtlemine mõjunud absoluutselt positiivselt. Kaalu on läinud jälle minu õnneks maha. Nii hea on olla!

Mina olen üks neist hullpeadest kes joob suvel ka palju teed. See on lihtsalt igal ajal mu lemmik.
Ja nüüd olen ka üks neist õnnelikest blogijatest, kellel avanes võimalus katsetada www.teazy.ee saadetud 14 päevast detoxi tee kuuri. Sain armsad teekarbikesed ja väikse maasika teetupsukese kätte teisipäeval ning täna on teine päev, kui olen oma hommikut alustanud Teazy teatox teega.

Teazy teatoxi puhul on tegemist maailma parim teatoxiga, mis aitab puhastada organismi, langetada kaalu ja tunda end imeliselt ja energiliselt ning seda looduslikul ning tervislikul moel. Mulle saadetud komplekstoode aitab 14 päeva jooksul minu enesetunnet muuta energia rikkamaks, loodetavasti kaalunumbril kisub arvud väiksemaks ja välimuse säravamaks. Oluline on, et ma tarbiksin teesid 14 päeva järjest. Mis saaks ühele tervise inimesest teefännile olla parem? Eks näis kuidas toode mulle mõjub..

Loomulikult vajab tee joomine maksimaalse tulemuse saamiseks üldiselt tervisliku eluviisi jälgimist. Pole veel sellist imeasja, mis ise kõik töö meie eest ära teeks. Seega jätkuvalt toitun mõistlikult ja liigun palju. Õnneks minul pole sellega hetkel probleemi. Motivatsioon on koju tagasi saabunud ja tunnen end kergemalt kui mis muul ajal viimase 10 aasta jooksul.

Hommikutee on maitselt ülihea. Kergelt magusa maitsega ning lõhnalt meenutab mulle tumedat šokolaadi vaarikatega. Mul maiasmokal vedas jälle, hehe. See on ekstralahe, et see tee tõesti maitseb hästi ja selle joomine pole mingi pealesunnitud kohustus, et saaks kaalu alla. Pigem võtan seda kui mõnusat tassikest päeva alustamiseks. Kuna koostises on meeletu hunnik erinevaid kasulikke aineid, siis ei leia ma selle joomises mitte ühtegi negatiivset aspekti. Saate vaadata täpsemalt millised vitamiinid minu kehasse maanduvad siit.

Õhtust teed ma proovin esimest korda alles täna õhtul. Kui hommikutee koostisosad peaksid vähendama isu ja andma energiat, siis õhtusest tassikesest tuleb hea uni ja keha rahustamine ning hellitamine.

Hetkel olen vaimustuses heast maitsest ja heast enesetundest, mis mind valdab. Loodetavasti mu 2 nädala pärast tehtavalt after pildil olen siis ammutanud teazy teatoxist kõõõike mis võimalik oli.. ja olen rõõmsam kui varem!

Nämm!

5 kommentaari:

  1. Kas said selle 14päevase kuuri tee siis tasuta? Või mismõttes olid see õnnelik, kes saab katsetada? :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaaa, kingitusena saadeti proovimiseks ja arvamuse avaldamiseks :)

      Kustuta
  2. isver kui lahedad need paekiviseinad on! :D
    ja teesõel ka!

    VastaKustuta
  3. Nonton Online Ayam bangkok aduan pukul mati Dengan mudah dan aman di agen Bolavita

    VastaKustuta
  4. ayam bangkok nfs Bolavita Situs Judi Online Yang sudah berdiri Sejak 2012 Sudah terbukti Aman dan Terpercaya ..

    VastaKustuta