kolmapäev, 23. juuli 2014

Teazytatud

Mujal maailmas on detoxi teede joomine väga populaarne juba pikemat aega ja nüüd on ka Eestisse jõudnud see fenomen.  Ma olin tegelikult väga kaua aega mõelnud ja uudistanud, et tahaks ka juu proovida..eriti nähes neid before&after pilte. Suurepärased tulemused! Suures roosas lootusepilves  unistasin, et just see viskab mu kehalt need kolm-neli-viis-kuus kilo maha. Et jood teed ja samal ajal tõmbud kokku. Haha, nali naljaks!


Kaks nädalat tagasi sain katsetamiseks Teazy 14 päevase kuuri. Siinkohal suur aitäh kogu Teazy kambale! Olen ikka saanud igasuguseid kirju ja küsimusi, kuidas kaalu langetada ja tihtipeale oodatakse mingi imenipi saamist, siis usun, et minu blogi lugejate seas on kindlasti palju neid, kes samamoodi huvituvad detoxteede joomisest ja nende tulemustest. Võin kohe siiski kõik suured ootused kildudeks lüüa, et lihtsalt ei tule miski. Ikka põhirõhk on tervislikul toiduvalikul ja trennitegemisel, kuid siiski teazy teedest nende kõrval on abi. Ka Teazy enda kodulehelt võite leida igasugust kasulikku infot tervisliku toitumise kui ka trenni kohta. Nende lehekülje külastamiseks ei pea põhjuseks olema vaid tee tellimise soov, vaid võib olla mõne uue huvitava nipi või teadmise ammutamine. Seega pole tegemist paljalt ühe teega, vaid teazy propageerib üldiselt tervislikku eluviisi ja juhib tähelepanu ka sellele, et teazy teatoxi teed aitavad kaalulangusele kaasa, mitte ei tee seda sinu eest ära.

Niisiis minu kaks nädalat on nüüd "joodud" ja teen siis väikse kokkuvõtte. Mõõtudelt olen ma sama ja ega pildiltki suuri erinevusi ei ole märgata. Rohkem niisama pildilisa jutule ehk..


9.juuli hommik vs. 23. juuli hommik

Põhilised plusspunktid minu jaoks  Teazy teatoxi teel on esiteks maitse! Kuna mulle tõsiselt maitses hommikutee, siis juba sellepärast oli seda mõnus juua. Tunne kui jubedalt tahaks veel mitu tassi päeva jooksul juua aga ei raatsi, sest tahan siiski järgmisel ja ülejärgmisel hommikul ka teetassi taga ilusaks päevaks valmistuda. 

Teiseks toimis see väga hea kohvi asendajana. Turgutas ja äratas. Kui ma alustan hommikut klaasitäie himaalaja soola veega, siis uni pole silmist veel plehku pannud. Hommikusöök ja tassike kuuma teed - olen üleval!
Kuna ma enam kohvi juua tervislikel põhjustel ei saa aga siiani oli kohvi mu hommikune ainevahetuse käima lükkaja, siis tundsin ma sellest aegajalt ikka päris puudust. Enamasti on mul sellega küll kõik korras aga teatoxi kuuri ajal täheldasin kindlasti kiirenenud ainevahetust. Lihtsalt roheline tee juba ammu ei toimi selliselt kui kohv, siis Teazy hommikutee on küll võrdväärne vägev abimees. Mingit kreisit tualetis istumist kartma ei pea ja nagu on mõne teise "dieeditee" puhul kaasnenud kõhuvalu, siis õnneks teazy teest ei tekkinud kordagi halba enesetunnet. Kolmas pluss lähebki ainevahetuse kiirendamisele. Söögivalik on olnud ühest äärmusest teise, enamasti ikka tervislik - palju värsket ja vitamiinirohket sööki, vett  ja toitaineterikkaid taldrikutäisi. Turupealt värkset kraami, kala ja salateid. Yummy, yummy! Aga ütleme nii ilustades, et kehvematel päevadel oli mulle abiks Teazy õhtune tee, sest järgmisel hommikul ma päris ausalt ei tundnud sellist raskustunnet nagu oleks eeldanud. Neljandaks siis Teazy leevendas ülesöömistunnet ning õhupalliefekti, andes järgmisel päeval "uue päeva" tunde. Ilmselt ei saagi ma hullupööra suuri muutusi oma kaalus ja väljanägemises oodata, kuna tee testimine langes puhkuse ajale. Aga võibolla asja võlu peituski just tees -  aitas saavutatut hoida. See on juba tänuväärt saavutus, hehe.
Ei teagi kas ma tahtsin tunda või oli see päriselt, tänu kummelilõhnale, aga viiendaks tekkis mul õhtust teed juues selline rahulik olek. Unetunde jätkus hommikutundidesse minu kohta kuidagi jube palju..

Miinused, miinused, miinused.. Ausalt öeldes on asi pigem nii, et on plusspooled ja neutraalsed. Okei, ühe miinuse oskan ikka välja tuua. Hommiku tee kirjelduses on välja toodud punkt ja see annab lootust isust lahti saamiseks. Esimesel teatoxi nädalal ma selle üle väga ei kurtnud ka.. aga teisel nädalal oli mul mingi meeletu isu. Iga päev mõtlesin ah see läheb täna üle. Aga homme oli jälle sama case.
Tavaliselt mul teatud perioodil ongi selline isu, aga tõesti saan päeva- kahega hakkama. Nüüd olin kimpus tervelt üle nädala. What a hell just happened! No morjendas küll.Aga otsustasin asja võtta nii, et praegu on siis sedasi ja küll läheb paremaks. Tegelikult ei julge ma ainult teed selles ka süüdistada. Eks see on koogel-moogel igasugustest sündmustest ja teele paisatud jamadest ka.

Viimasel nädalal olen saanud seda vähemalt jooksmisega jälle leevendada. Seda kõike "pahat" tunnet minu sees. Oh, gosh, ma armastan jooksmist hetkel nii väga! Soojad suveilmad ei lase üldse kurta aga jooksu kohapealt eelistan ma rohkem jahedat ja isegi vihmast ilma. Siis olen vastupidavam ning naudin seega ka rohkem.

Igatahes kui mu kogemusest tuli midagi sellist välja, mida oleks vaja endalegi, siis seda teed ma maha ei laida ning ega enne ei saagi teada, kui ise ei proovi! 

5 kommentaari:

  1. Kui me vahepeal mehega Hiina puhastavat dieeti harrastasime, siis sain aru, et väga heaks ainevahetuse käima lükkajaks on Granny Smith'i õunad. Kui dieet läbi oli ja õunad ikka veel isutasid, siis ühe õhtuse õuna tulemuseks oli järgmisel päeval ärgates esimese asjana vetsu minek. Tasub ka proovida kui kohvi juua ei saa :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, aitäh Linda, selle nipi jätan meelde ja haaran poest järgmine kord grannyd kaasa :)

      Kustuta
  2. Ma siin pikalt mõtlen, et kas proovida seda detox teed. Kas see tõesti aitab (koos tervisliku eluviisiga ikka) või tegelikult pole vahet, kas tervislik eluviis koos teega või lihtsalt tervislik eluviis ? :)

    VastaKustuta
  3. Pasang Club kebanggaan kamu Di situs Agen Bola Online Terpercaya di Indonesia yang sudah berdiri lama !

    Minimal deposit hanya 50ribu saja ! Hubungi langsung cs kami yang bertugas 24 Jam :
    WA : +62812-2222-995
    BBM : BOLAVITA
    WeChat: BOLAVITA
    Line : cs_bolavita

    Hubungi Via Aplikasi Live Chat BOLAVITA :
    download di Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    ----

    VastaKustuta
  4. ayam bangkok nogo temurun Deposit Menggunakan OVO Pay Bonus Freechps Di Situs Bolavita ! Agen Judi Online terpopuler di Indonesia !

    VastaKustuta