kolmapäev, 6. mai 2015

Hommikuks

Mul on üks lemmik hommikusöök, mis ei nõua hommikul rohkem aega kui selle söömisele kulub. Ehk siis üleöövedelenud kaerahelbed. Ma ei teagi kas see on mu jaoks nagu müsli jogurtiga või külm puder. Igatahes see julmalt maitseb mulle.

See on nii imelihtne, eriti hea kiireks hommikuks või lihtsalt siis kui tahaks viimase minutini end tekiall rullida. Aga mitte jääda söömata või leppida kioskist kaasa haaratud ampsuga.



Üleöö vedelenud kaerahelbed saad nõnda, kui kallad kausipõhja u. 50g täisterakaerahelbeid, tükeldad peale umbes pool suurt hästi valmis banaani, niristad paar teelusikatäit mett ja kallad üle 200g keefiriga. Siis segad kõik ühtlaseks, kahvliga.. et seda banaani sutsu purustada. Kõige otsa puistasin paraja peotäie metsamarju ja panin kausikese külmkappi tudule. Hommikul "kokkasin" umbes 30 sekundit köögis - võtsin kausi ja raputasin kookoshelbeid peale ning valmis!

Üks teine hea variant on keefir asendada Alpro kookosjoogiga ja juba õhtul kookost sisse raputada. Hommikune raffaello. Ja ja ja lisandid! Mandlid, rosinad, šoks, halvaa, maasikad, õun, kaneel... laske vaim vabaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar